Clarins SOS pure

35.00

Maskë pastruese e fytyrës me argjilë përmban ekstrakt organik të barit të shelgut alpin për të ndihmuar në matifikimin, minimizimin e shkëlqimit dhe zvogëlimin e shfaqjes së poreve.Rindezja 10-minutëshe për lëkurën që ka tendencë të jetë e yndyrshme—kjo maskë pastruese e fytyrës me argjilë përmban ekstrakt organik të barit të shelgut alpin për të ndihmuar në matifikimin, minimizimin e shkëlqimit dhe zvogëlimin e shfaqjes së poreve. Balta e bardhë dhe argjila jeshile ndihmojnë në thithjen e papastërtive, lëmimin e lëkurës dhe promovimin e një shkëlqimi të shëndetshëm.

  • Lloji i lëkurës: E yndyrshme, e kombinuar
  • Përdorimi: Përdoreni 1-2 herë në javë, sipas nevojës.

 

Përfitimet

  • Pastron dhe mattifikon
  • Shtrëngon dukshëm poret
  • Minimizon shkëlqimin
  • Rigjallëron shkëlqimin
  • Kompleksi kundër ndotjes me bazë bimore të Clarins ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga ndotësit e brendshëm dhe të jashtëm

Produkte të ngjashme