Clarins haute exigence nuit super restorative night for very dry skin

114.40

Clarins Super Restorative Night Cream është një hidratues për korrigjimin e njollave të moshës që ndihmon në unifikimin e lëkurës me trëndafilin Organik Montpellier Rock.Ky krem i fuqishëm nate ndihmon në luftimin e shenjave të dukshme të plakjes së lëkurës të lidhura me ndryshimet natyrale hormonale dhe e ngre, tonifikon dhe rikthen elasticitetin në lëkurë; ndërkohë që redukton dukshëm shfaqjen e njollave të moshës, ai gjithashtu ushqen dhe hidraton lëkurën për një pamje më të fortë në mëngjes.

Produkte të ngjashme