Clarins Concentre Decollete et Cou multi intensif

81.30

Kremi anti-plakje i thellë për dekoltenë dhe qafën redukton dukshëm shfaqjen e njollave të moshës, rrudhave të thella dhe dobësimit të lëkurës.Ekstrakti organik i Harunganës ndihmon në rikthimin e dukshëm të densitetit dhe zvogëlon pamjen e dobësimit të lëkurës, rrudhave dhe rrudhave në dekolte.

  •  Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës
  • Përdorimi: Aplikojeni në dekolte të pastër, qafë dhe shpatulla çdo mëngjes dhe/ose mbrëmje.

 

Përfitimet

  • Redukton shfaqjen e rrudhave të thella dhe dobësimin e lëkurës
  • Minimizon dukshëm shfaqjen e njollave të moshës
  • Zbut, qetëson dhe zbut
  • Kompleksi kundër ndotjes me bazë bimore të Clarins ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga ndotësit e brendshëm dhe të jashtëm

Produkte të ngjashme