Destinacioni
juaj i bukurisë!

Krijuar për ju që të dukeni dhe të ndiheni ashtu siç ju e meritoni.

Reth nesh!

Ne jemi një qendër bukurie dhe spa, e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme
dhe një mjedis relaksues, për të ju ndihmuar të dukeni dhe të ndiheni më mire. Ekipi ynë i  ekspertëve ofron një sërë trajtimesh, nga trajtimet e fytyrës deri te masazhet, për të ju relaksuar dhe për të ju ndihmuar të largoheni nga stresi i përditshëm. Vizitoni për një përvojë të paharrueshme që të ndiheni të freskët.

Teuta Gagica - Binqe është themeluesja e “Tea Ten”.

E lindur në Kroaci,  po aty ka filluar të jetësoje pasionin e saj jashtëzakonshëm në industrinë Skin care & Beauty  Spa .  Ajo ka përfunduar trajnimet dhe shkollën në këtë industri, duke përfshire edhe certifikimet nga  brendet më të njohurat, e që disa nga këto janë Clarins, Decleor, Thalgo, Sothys, Juvena, Declare. Në vitin 1995 ajo hapi pikën e parë në Kroaci, ku pavarësisht sfidave, edhe njëherë tregojë që puna dhe pasioni për të është qelësi kryesor për sukses. Më pas, në vitin 1999 e njëjta pikë u hap në Kosovë – e që tani është vendi i preferuar për klientelen në Kosovë. Gjatë tërë këtyre viteve e deri më tani, qëllimi i themelueses së Tea Ten ishte i thjeshtë – të ofrojë shërbime kualitative por mbi të gjitha që Tea Ten të jetë vend i qetësise dhe relaksit për të gjithë klientelen.

Teuta dhe Tea Ten kanë 28 vite që kujdesen për bukurinë tuaj!

Renea Binqe
është Menaxhere Ekzekutive ne Tea Ten.

E lindur në Kroaci dhe gëzon një pasion të madh për botën e bukurisë. Renea është në përfundim te studimeve për Stomatologji.Rrugëtimi i Reneas në Tea Ten kishte filluar qysh në moshë të re, duke qenë prezente në rrugëtimin e nënës së saj, themelueses së Tea Ten. Më pas, ka filluar me mbajtjen e trajnimeve të ndyshme, ku disa nga këto janë LPG, Clarins dhe OPI. Mbi të gjitha, ajo gëzon aftësi te mrekullueshme te komunikimit, angazhimin në cështjet administrative dhe mbi të gjitha një përfaqesim të denjë për Tea Ten.

Reth nesh!

Ne jemi një qendër bukurie dhe spa, e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme dhe një mjedis relaksues për të ju ndihmuar të dukeni dhe të ndihemi më mire. Ekipi ynë i ekspertëve ofron një sërë trajtimesh, nga trajtimet e fytyrës deri te masazhet, për të ju relaksuar dhe për të ju ndihmuar të largoheni nga stresi I përditshëm. Ejani dhe na vizitoni për një përvojë të paharrueshme që do të ju bëjë të ndiheni të freskët.

Teuta Gagica - Binqe është themeluesja e “Tea Ten”.

E lindur në Kroaci,  po aty ka filluar të jetësoje pasionin e saj jashtëzakonshëm në industrinë Beauty & Spa. Ajo ka përfunduar trajnimet dhe shkollën në këtë industri, duke përfshire edhe certifikimet nga  brendet më të njohurat, e që disa nga këto janë Clarins, Decleor, Thalgo, Sothys, Juvena, Declare. Në vitin 1995 ajo hapi pikën e parë në Kroaci, ku pavarësisht sfidave, edhe njëherë tregojë që puna dhe pasioni për të është qelësi kryesor për sukses. Më pas, në vitin 1999 e njëjta pikë u hap në Kosovë – e që tani është vendi i preferuar për klientelen në Kosovë. Gjatë tërë këtyre viteve e deri më tani, qëllimi i themelueses së Tea Ten ishte i thjeshtë – të ofrojë shërbime kualitative por mbi të gjitha që Tea Ten të jetë vend i qetësise dhe relaksit për të gjithë klientelen.

Teuta dhe Tea Ten kanë 28 vite që kujdesen për bukurinë tuaj!

Renea Binqe është Menaxhere Ekzekutive ne Tea Ten.

E lindur në Kroaci dhe gëzon një pasion të madh për botën e bukurisë. Renea është në përfundim te studimeve për Stomatologji.Rrugëtimi i Reneas në Tea Ten kishte filluar qysh në moshë të re, duke qenë prezente në rrugëtimin e nënës së saj, themelueses së Tea Ten. Më pas, ka filluar me mbajtjen e trajnimeve të ndyshme, ku disa nga këto janë LPG, Clarins dhe OPI. Mbi të gjitha, ajo gëzon aftësi te mrekullueshme te komunikimit, angazhimin në cështjet administrative dhe mbi të gjitha një përfaqesim të denjë për Tea Ten.

SPA RELAX

Një kombinim i atmosferës komode dhe cilësisë së shërbimit. Ne përdorim teknika të avancuara për të ofruar klientëve tanë kënaqësinë maksimale. Këtu do të merrni vëmendjen e plotë të specialistëve, të cilet kryejnë procedeurat në nivelin më të lartë.

Ekip
profesional

Çmime të
përballueshme

Bukuri
dhe rehati

Shërbime të
ndryshme

Shërbime të
ndryshme

Zbritje dhe
promocione

Lokacion i
përshtatshëm

SPA RELAX

Një kombinim I atëmosferës komode dhe cilësisë së shërbimit.Ne përdorim teksnika të avancuara për t’u dhënë klientëve tanë kënaqësinë maksimale.Tek ne do të merrni vëmendjen e plotë të specialistëve që do të kryejnë procdeurat në nivelin më t ë lartë.

Ekip
profesional

Çmime të
përballueshme

Bukuri
dhe rehati

Shërbime të
ndryshme

Shërbime të
ndryshme

Zbritje dhe
promocione

Lokacion i
përshtatshëm

TRETMANET

Tretmanet e trupit

Kënaquni me një përvojë përkëdhelëse që do t’ju lërë të ndiheni të freskët  dhe të përtërirë. Trajtimet tona të trupit janë krijuar për të ushqyer dhe rigjallëruar lëkurën tuaj dhe të përmirësojnë qarkullimin e gjakut.

Tretmanet e fytyrës

Tretmanet e fytyrës stimulojnë qarkullimin, procesin e rigjenerimit dhe prodhimin e kolagjenit, përshpejtojnë metabolizmin e lëkurës dhe përmirësojnë furnizmin e oksigjenit në qeliza.

Manikyr & Pedikyr

Trajtojeni vetën me një përvojë luksoze manikyr dhe pedikyr që do t’i lërë duart dhe këmbët tuaja të duken dhe të ndjehen më së miri. Shërbimet tona për manikyr dhe pedikyr janë krijuar për të përkëdhelur dhe rinovuar, duke ju ofruar relaksimin dhe rregullimin e duhur. Ne ofrojmë një gamë ngjyrash dhe përfundimesh për të zgjedhur, në mënyrë që të gjeni nuancën perfekte që i pershtatet stilit tuaj.

Depilimet

Përjetoni lëkurën e lëmuar dhe të mëndafshtë që keni dëshiruar gjithmonë me shërbimet tona profesionale të depilimit. Specialistët tonë të depilimit janë të trajnuar dhe me përvojë adekuate ju sigurojnë heqje të shpejtë dhe efektive të qimeve në cdo zonë. Ne përdorim vetëm produktet e dyllit të cilësisë më të lartë, higjienike për të siguruar një përvojë të rehatshme dhe të sigurt. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një dyll të thjeshtë për vetullat ose një dyllë për të gjithë trupin, ekipi ynë i ekspertëve do t’ju ofrojë kujdesin më të lartë.

TRETMANET

Tretmanet e trupit

Kënaquni me një përvojë përkëdhelëse që do t’ju lërë të ndiheni të freskët dhe të përtërirë. Trajtimet tona të trupit janë krijuar për të ushqyer dhe rigjallëruar lëkurën tuaj,për të përmirësuar qarkullimin e gjakut.

Tretmanet e fytyrës

Tretmanet e fytyrës stimulojnë qarkullimin,procesin e rigjenerimit dhe prodhimin e kolagjenit,  përshpejtojnë metabolizmin elëkurës dhe përmirësojnë furnizimin e oksigjenit në qeliza.

Manikyr & Pedikyr

Trajtojeni veten me një përvojë     luksoze manikyr dhe pedikyr që do t’i lërë duart dhe këmbët tuaja të duken dhe të ndjehen më së miri. Shërbimet tona për manikyr
dhe pedikyr janë krijuar për të përkëdhelur dhe rinovuar, duke ju ofruar relaksimin dhe rregullimin e duhur.Ne ofrojmë një gamë ngjyrash dhe përfundimesh për të zgjedhur, në mënyrë që të gjeni nuancën
perfekte që i përshtatet stilit tuaj.

Depilimet

Përjetoni lëkurën e lëmuar dhe të mëndafshtë që keni dëshiruar gjithmonë me shërbimet tona profesionale të depilimit.
Specialistët tonë të depilimit janë shumë të trajnuar dhe me përvojë, duke siguruar heqje të shpejtë dhe efektive të qimeve për një sërë zonash.Nepërdorim vetëm produktet e dyllit të cilësisë më të lartë, higjienike për të siguruar një përvojë të rehatshme dhe të sigurt. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një dyll të thjeshtë për vetullat ose një dyllë për të gjithë trupin , ekipi ynë i ekspertëve do t’ju ofrojë kujdesin më të lartë.

REKOMANDIME

REKOMANDIME

© 2023 Copyright all reserved by TEATEN